Home‎ > ‎Nieuws‎ > ‎

Stuivertje wisselen

posted Oct 27, 2010, 12:08 PM by Walter Slimmens
De Grand Prix van Korea heeft de stand in het wereldkampioenschap behoorlijk op zijn kop gezet, dankzij het uitvallen van Red Bull-coureurs Sebastian Vettel en Mark Webber. Fernando Alonso gaat nu aan de leiding in het kampioenschap en kan al over twee weken in Brazilië kampioen worden. De overige coureurs pas in Abu Dhabi.

Voor ons eigen kampioenschap geldt dat sommige mensen maar van plaats met elkaar blijven wisselen.
Slimpie GPA heeft de huidige twee races wat matig gepresteerd, maar blijft bovenaan staan, maar ziet zijn voorsprong wel slinken.
Slimpie GPB had een matige race in Japan, maar eindigde gedeeld eerste in Korea en heeft de hoop op de overall overwinning nog niet opgegeven.
Het is duidelijk dat het kampioenschap tussen deze twee teamgenoten zal gaan, tenzij zij net als Redbull ook zo'n uitglijder maken als Redbull deed in Korea.
Marcel heeft goede zaken gedaan voor de 3e plaats en heeft bijna 100 punten voorsprong met nog 2 races te gaan. Zal de voorsprong groot genoeg zijn?
De strijd om de de vierde plek is heftig. Noukies en Valkies rijden nu zij aan zij. Het lijkt er wel op dat Noukies iets meer snelheid heeft, want valkies scoorde in de korea wel met een gedeeld laatste plaats.
Vervolgens zit Tanja ze nog op de hielen op slechts 24 punten en Vinnie, die net als valkies een slechte ronde had in korea, volgt dan nog op zo'n 20 punten.
Daarachter wisselen Edwin en Rudy weer van plaats met elkaar. Nezia volgt het tweetal, maar lijkt nog niet de mogelijkheid te hebben om ze in te halen.
In de onderste regionen blijft de stand ongewijzigd, maar heeft Pedro, voor zijn doen een goede ronde neergezet in Korea.

Nog twee ronden te gaan.
Veel succes iedereen.
Comments