Home‎ > ‎Nieuws‎ > ‎

Slimpie GP's, Nezia en Marcel in de prijzen

posted Dec 5, 2011, 1:33 PM by Walter Slimmens
Het seizoen is te einde.
Valkies toverder nog even een konijn uit de hoge hoed door met haar beste rondje van het seizoen nog even twee plaatsen te stijgen.
Daarnaast persten Slimpie GPB, Nezia, Marcel H, Tanja, Rudy, Sander, PWS, Marcel en Arco er voor hun doen ook nog even het snelste rondje van het seizoen uit.

De prijzen zijn dus verdeeld:
  1. Slimpie GPA, eigenlijk het hele seizoen na bovenaan (op 1 weekend na) en met 12 overwinningen de overtuigende nummer 1
  2. Slimpie GPB, verprutste zijn start, maar klom vanaf een 13e plaats de volgende ronde alweer naar de 3e plek. daarna nog wat schommelen om zelfs een keer eerste te staan en halverwege weer naar de derde plek te dalen, om vervolgens de tweede plek niet meer af te staan
  3. Nezia: Een zeer goede start (2e) en vervolgens altijd in de top 3 blijven staan. Even leek ze de 2e plek te kunnen overnemen van Slimpie GPB, maar een paar zwakke rondes zorgden ervoor dat ze weer terugzakte naar de 3e plek.

de 13e plek: Marcel, de nummer 3 van vorig jaar. Marcel had een zwakke start en leek die niet meer te boven te komen. De 13e plek leek op het laatst nog even in gevaar te komen, maar een goede laatste ronde stelde de plek toch zeker.

De prijswinnaars kunnen contact opnemen over de prijzen.

Iedereen dank voor de deelname en hopelijk tot volgend jaar

gr

Walter

Comments