Home‎ > ‎Nieuws‎ > ‎

Revange voor Valkies

posted Aug 30, 2010, 12:45 PM by Walter Slimmens
Regen, het zorgt altijd weer voor wat verrassingen. Vettel vertilt zich dit keer en eindigt laag. Alonso gokt verkeerd en ziet daardoor een topnotering in het water vallen.

Na een paar desastreuse uitstapjes van de vorige race, is Valkies goed de pit weer uitgekomen. Valkies neemt revange op de laatste plaats van vorige keer door dit keer met overmacht te winnen en voert nu de druk op Slimpie GPB op voor de tweede plaats. Het is nog net niet zo dat Valkies de snelste ronde heeft gereden.
Slimpie GPA blijft het goed doen met een tweede plek en vergroot de voorsprong op de nr 2.
Slimpie GPB komt deze race net niet op het podium, maar neemt wel het in het algemeen klassement de tweede plek over van Marcel.
Hierdoor is in het algemeen klassement de eerste drie plekken weer in Rotterdamse handen.

Marcel lijkt deze race te zijn bezweken onder de druk van Slimpie GPB en heeft een paar uitglijders gemaakt en eindigt in de race als laatste. Daardoor zijn zowle Slimpie GPB als Valkies voorbijgeschoten, maar is de verdere schade beperkt gebleven.
Vinnie heeft daardoor weer wat aansluiting gekregen, maar de strijd om de tweede plek is dus nog in volle gang.

Anouk en Tanja houden zich staande, maar Edwin heeft door een topnotering deze week de afstand tot deze twee behoorlijk verkleind en de 8e plek overgenomen van Rudy Vans, die deze week in de achterhoede heeft doorgebracht.

In het achterveld blijft de situatie redelijk gelijk, maar valt dit keer de goede prestatie van Pedro op, die dit keer op de 10e plek eindigt en daardoor ietsjes dichterbij komt, maar de achterstand lijkt nog wel heel groot..

Volgende race Italie.


Comments